Lucas Riechert - Woensdag 26 Oktober 2022

Specificaties van Samsung Galaxy A24 zijn opgedoken

Dat Samsung niet alleen bezig is met de nieuweGalaxy S23 toestellen is een feit. Er staat namelijk ook een goedkoper toestel op de planning, namelijk de Samsung Galaxy A24. Lees hier alles over de specificaties van dit gloednieuwe toestel! 

Gelekte specificaties Galaxy A24

De informatie over dit nieuwe toestel van Samsung komt van YouTube kanaalThe Pixel, dat de vermoedelijke specificaties heeft gepost van de Samsung Galaxy A24. Hoe betrouwbaar de bron is weten we niet geheel zeker maar we zijn wel erg benieuwd of ze gelijk zullen hebben. Een beetje sceptisch zijn we zeker, aangezien de specificaties er niet heel erg rooskleurig uit zien. Als we The Pixel mogen geloven zou de A24 niet heel erg veel van een vooruitgang zijn op diens voorganger, de Samsung Galaxy A23. Zo zou de A24 gaan beschikken over een Exynos 7904 processor, een chip die al vier jaar oud is ondertussen. Zo zit deze processor ook in de Galaxy A40, een toestel uit 2019. Samsung zou verder volgens The Pixel 6GB aan werkgeheugen toe voegen en 64GB aan opslagruimte. De batterij zou een accu van 4000 mAh hebben, waarmee je het toestel in principe voor een volledige dag zou kunnen gebruiken zonder tussentijds op te hoeven laden. Een andere stap terug zou het opladen zijn; dat gaat met 15 Watt in plaats van het gebruikelijke 25 Watt. 

Toch wat kleine verbeteringen 

Ondanks de wat negatieve bovengenoemde potentiële ontwikkelen zijn er uiteraard ook wat verbeteringen te vinden die Samsung zou willen toepassen op de Galaxy A24. Zo wordt er gemeld dat het toestel een betere 16 megapixel selfie-camera krijgt en ook voorzien is van een beter scherm dan zijn voorganger. Het display heeft namelijk een AMOLED paneel (in plaats van LCD) met een verversingssnelheid van 90Hz in plaats van 60. Hierdoor bewegen de beelden en animaties op zeer vloeiende wijze. Daarnaast zou het toestel een 48 megapixel hoofdcamera krijgen met optische beeldstabilisatie, waardoor foto’s ook erg scherp zijn als je aan het trillen bent of als de lichtomstandigheden niet perfect zijn. Terzijde van de hoofdcamera zou er ook een 8 megapixel groothoeklens en 5 megapixel macro camera aanwezig zijn. 

Zoals gezegd is het wat onduidelijk tot in hoeverre deze gelekte specificaties kloppen. Je weet het natuurlijk nooit als een bron wat lekt, maar we weten ook niet hoe betrouwbaar The Pixel exact is. De tijd zal het ons leren! Wij zijn in elk geval benieuwd hoe de Samsung Galaxy A24 gaat uitpakken zodra er meer bekend is. Voor nu kun je hier kijken naar ons aanbod in Samsung toestellen!

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »