Disclaimer

 1. In deze disclaimer wordt de volgende begripsafbakening gehanteerd:
  • de webpagina: iedere pagina van de website waarop de uitgever een link naar deze disclaimer opneemt met de bedoeling deze disclaimer daarop te laten gelden;
  • de uitgever: Infinity Mobile B.V.;
  • gebruik(en): raadplegen van het genoemde en de daaruit voortvloeiende acties;
  • u: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die u vertegenwoordigt;
  • de inhoud: teksten, beelden of andere informatie;
  • schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook;
 1. Onderstaande punten zijn van toepassing op de webpagina. Door gebruik van de webpagina stemt u in met deze disclaimer;
 2. De uitgever levert op regelmatige basis een bijdrage aan de actualiteit van de pagina. Ondanks deze inzet is het mogelijk dat de inhoud onjuist of onvolledig is. 
 3. De uitgever levert de inhoud van de webpagina in de huidige staat op experimentele basis en is bedoeld voor zakelijk gebruik.
 4. De uitgever is niet aansprakelijkheid voor schade die berokkend wordt of dreigt te worden en in welk opzicht dan ook verband houdt met  op de webpagina weergegeven kennelijke (type) fouten.
 5. De uitgever mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder moment veranderen of beëindigen, met of zonder berichtgeving voor- of achteraf.
 6. De uitgever is niet aansprakelijk voor gekoppelde bestanden van derden. Links naar bestanden van derden houden geen bekrachtiging in.
 7. De uitgever behoudt zich het recht voor om u de toegang tot de webpagina te ontzeggen. Tevens kan de uitgever de (toegang tot de) webpagina monitoren.
 8. Alle teksten, afbeeldingen, gebruikersinterfaces, visuele interfaces, foto's, handelsmerken, logo's, en computercode (verzamelnaam ‘Inhoud’), inclusief, maar niet beperkt tot het ontwerp, de structuur, de selectie, coördinatie, expressie, ‘look & feel’ en indeling van dergelijke Inhoud die zich bevindt op de Site is eigendom van Infinity Mobile BV, en valt onder de wetgeving aangaande vormgeving, auteursrecht, octrooien en handelsmerken en verschillende andere intellectuele eigendomsrechten en wetgeving tegen oneerlijke mededinging. Indien Infinity Mobile BV constateert dat de “inhoud” van de Site wordt gebruikt, zal er een boete, dan wel een juridische rechtsgang worden ingezet.
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »