Lucas Riechert - Maandag 9 Januari 2023

Samsung komt toch mogelijk wel met Galaxy S22 FE (Fan Edition)!

Mogelijk brengt Samsung toch wel de Galaxy S22 FE op de markt! Zo zou het toestel ergens in 2023 moeten verschijnen en ook minder kosten dan de standaard S22. Lees gauw meer over dit interessante gerucht! 

Galaxy S22 FE, wel of niet?

Volgens meerdere lekkers op Twitter en op Samsung forums is te zien dat Samsung een release aan het voorbereiden is voor de Galaxy S22 FE. Zo zou dit toestel een 4nm Exynos 2300-chip krijgen en een camera met 108 megapixels. Er zijn verder nog vrij weinig details bekend over de S22 FE. Het toestel zou de Samsung A74 moeten gaan vervangen en zoals gezegd goedkoper worden dan de Galaxy S22. Samsung brengt al jaren Fan Edition versies uit van zijn flagship toestellen. Normaliter zou de S22 FE al hadden moeten verschijnen als je kijkt naar de toestellen tijdlijn van Samsung, maar dat is dus tot heden niet zo voor de S22 FE. 

Geruchten of de waarheid?

Leakers zeggen dat we daarnaast ook de Galaxy Buds 2 Live binnenkort kunnen verwachten. De Galaxy S22 FE zou ongeveer hetzelfde moeten kosten als de A73, die slechts in een paar landen werd gelanceerd voor ongeveer €500. De Galaxy S21 FE had een startprijs van €700. Verder is het nog maar te zien of deze geruchten ook werkelijkheid gaan worden, aangezien er tot nu toe nog geen concreet bewijs is dat de Galaxy S22 FE in productie is. Wie weet gaan we hier meer over te weten komen begin 2023, wij zijn in elk geval erg benieuwd of dit toestel het licht gaat zien!

Zou jij een Galaxy S22 FE toestel zien zitten?

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »