Lucas Riechert - Maandag 10 Juli 2023

Nieuws over de iPhone 15: batterij minder snel leeg en verbeterde camera’s

De aankomende iPhone 15 modellen beloven verschillende toffe verbeteringen. Een opvallende wijziging is te vinden in de iPhone 15 Pro Max, die naar verluidt duurder zal worden vanwege de toevoeging van een periscopische camera. Deze geavanceerde camera, die al aanwezig is op sommige Android-telefoons, maakt gebruik van een zoomlens met een spiegeltje, waardoor een betere zoom-in mogelijk is zonder een grote uitstekende lens. Ook krijgen de iPhone 15 modellen verbeterde batterijen. Lees hier meer! 

Vele verbeteringen 

De iPhone 15 Pro Max zal een groter scherm krijgen en een langere batterijduur dankzij een grotere accu. De iPhone 15-modellen zullen in het algemeen naar verwachting dunnere schermranden krijgen en het Dynamic Island bovenaan het scherm, waardoor de "notch" wordt vervangen. Ook zullen deze modellen waarschijnlijk usb-c-poorten bevatten in plaats van de bekende Lightning-poorten. Bovendien zal de behuizing van de iPhone 15 een meer afgeronde vorm hebben, na een paar jaar van strakke lijnen en harde hoeken.

Betere batterij

Een andere vernieuwing van de iPhone 15-serie is de verbeterde batterijduur. De nieuwe toestellen zullen accu's hebben die naar schatting 12 tot 18% groter zijn dan die van de vorige modellen. Deze vergroting wordt mogelijk gemaakt door de efficiëntere chips als ook toegenomen ruimte in de toestellen. Het resultaat is een merkbaar langere batterijduur, waardoor gebruikers langer kunnen genieten van hun iPhone zonder tussentijds opladen. Daarnaast wordt er gespeculeerd dat de nieuwe Pro-modellen van de iPhone 15-serie zullen starten met 256GB opslag, wat een aanzienlijke upgrade zou zijn ten opzichte van de gebruikelijke 128GB. Dit betekent dat gebruikers meer ruimte hebben om foto's, video's en apps op te slaan zonder zich zorgen te maken over de opslagcapaciteit.

Aankondiging in september 

Normaliter worden de nieuwe iPhones in september aangekondigd. Dat zal ook zo zijn voor de iPhone 15 modellen. In september kunnen we dus meer gedetailleerde info verwachten over de iPhone 15, de functies en beschikbaarheid. Apple zou voor de tweede helft van dit jaar 84 miljoen exemplaren van de iPhone 15 willen maken. Daarbij zouden in eerste instantie meer Pro-modellen worden gemaakt, omdat de duurdere toestellen steeds populairder worden. Wij hebben in elk geval veel zin om in september te kijken wat Apple ons dan gaat voorschotelen!

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »