Lucas Riechert - Maandag 22 Mei 2023

Lanceerdatum van de Samsung Galaxy Z Fold 5 en Flip 5 genoemd

Binnenkort onthult Samsung mogelijk de langverwachte Samsung Galaxy Z Fold 5 en Flip 5. Er wordt gefluisterd dat de grote onthulling al plaats zou kunnen vinden op woensdag 26 juli, een verrassend vroeg moment. Ben jij klaar voor deze nieuwe toestellen?

Nieuwe foldables van Samsung 

Samsung onthult binnenkort zijn twee nieuwe foldables: de langverwachte Galaxy Z Fold 5 en Flip 5 staan te popelen om ons te laten zien wat ze in hun mars hebben. Met alle recente opwinding rondom de aankondiging van de Pixel Fold door Google is het hoog tijd dat Samsung met iets indrukwekkends gaat komen. Daarom organiseren ze het welbekende Unpacked Event een stuk eerder dan normaal. In de afgelopen jaren introduceerde Samsung haar nieuwste Galaxy Z-modellen in augustus, maar dit jaar komt daar dus verandering in. De lancering van de Fold 5 en Flip 5 staat gepland voor eind juli, twee weken eerder dan gebruikelijk. Dit nieuws is ook opgepikt door het toonaangevende Koreaanse medium Chosun. Wij denken dat het een spectaculaire onthulling gaat worden van Samsung's revolutionaire foldables!

Reden voor vervroeging niet geheel duidelijk

Als je een Samsung fan bent moet je alvast in je agenda ruimte vrij maken voor 26 juli, want het lijkt erop dat Samsung op het punt staat om haar nieuwste foldables te onthullen op die dag. De verkoop zal dan op 11 augustus van start gaan. 

Volgens insiders is deze vervroegde lancering niet bedoeld om direct te concurreren met de Pixel Fold, zoals eerder gesuggereerd werd. In plaats daarvan heeft Samsung de intentie om in het derde kwartaal de cijfers een boost te geven. Of dit werkelijk de reden is zullen we waarschijnlijk nooit weten. Naar verluidt zullen de nieuwe Galaxy Z-modellen opnieuw een Qualcomm-processor bevatten, gemaakt door concurrent TSMC. 

Specs van de Z Fold 5 

Er zijn al vele betrouwbare geruchten over de specificaties van het nieuwe foldable toestel van Samsung. Het schermtype is AMOLED met een verversingssnelheid van 120Hz voor vloeiende beelden. Door het always-on display heb je altijd directe toegang tot informatie.  De camera aan de achterkant krijgt waarschijnlijk 3 lenzen en wordt ondersteund door een dual LED-flitser voor prachtige foto's. De tweede camera aan de achterkant is een groothoeklens voor brede opnamen. Aan de voorkant zijn er 2 lenzen voor selfies. Het design van de Z Fold 5 heeft een innovatief en stijlvol ontwerp. Met GPS, versnellingsmeter, gyroscoop, nabijheidssensor, kompas, hartslagmeter, vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning biedt het toestel een uitgebreid scala aan sensoren. Kortom, de Galaxy Z Fold 5 gaat een mooi toestel worden met geweldige functies. Wij zijn heel erg benieuwd en hopen dat we meer komen te weten op 26 juli!

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »