Lucas Riechert - Maandag 6 Maart 2023

Foto’s en specificaties van Samsung A34 en A54 gelekt

Betrouwbare bronnen hebben afbeeldingen van de Samsung A54 en Samsung A34 online gezet. Het gaat om nieuwe mid-range toestellen met 5G en een waterdichte behuizing. Lees hier meer over deze nog niet aangekondigde toestellen. 

Persfoto’s A34 en A54

Beelden van beide toestellen zijn opgedoken bij 91mobiles en tonen twee mid-range telefoons met een paars/blauwe gloed. Naast de persfoto’s deelde de 91mobiles ook enkele specificaties. De telefoons moeten de populaire Samsung Galaxy A53 en Galaxy A33 op gaan volgen. 

Op de foto’s zijn de A54 en A34 in meerdere flitsende kleuren te zien, zo is er naast de standaard zwarte en witte uitvoering ook een geel/groene versie en eentje in paars te zien. Opvallend zijn ook de forse schermranden die niet symmetrisch lijken. De onderkant oogt ook wat dikker. Verder is te zien dat het design aardig op die van de Samsung Galaxy S23 toestellen lijkt. Al is het ontwerp wat simpeler en kenmerkt het zich door losse cameralenzen die uit de behuizing steken. Bij voorgaande toestellen koos Samsung ervoor om de camera’s te verwerken in een los “camera-eiland”. 

Specificaties van de A34 en A54 

Beide toestellen hebben drie camera’s achterop en een enkele selfiecamera. De A54 heeft een klein gat voor de selfiecamera terwijl de A34 kiest voor een kleine notch. De A54 heeft volgens de geruchten een 50 megapixel hoofdcamera, 12 megapixel groothoeklens en een 5 megapixel macro camera. De A34 wordt vermoedelijk iets goedkoper en krijgt een 48 megapixel hoofdcamera, 8 megapixel groothoeklens en een 5 megapixel macro camera. Ook zou de A34 een Dimensity 1080 processor hebben met 6 en 8GB aan werkgeheugen en 128 of 256GB opslagruimte. De batterij zou 5000mAh groot zijn en het scherm 6.6” inch. De A54 is ietwat kleiner met een 6.4” inch scherm met een super AMOLED paneel en 120Hz verversingssnelheid. De A54 zou gaan beschikken over een Exynos 1280 processor met 8GB werkgeheugen en ook een 5000mAh batterij. 

Lancering van de toestellen

Er gaan al langer geruchten en informatie rond over beide telefoons, zo verschenen de eerste renders al in november 2022. Daarom vermoeden we dat een officiële lancering niet lang meer gaat duren! Naar alle waarschijnlijkheid wordt de Mobile World Congress hiervoor gebruikt, een telefoonbeurs op 27 februari in Barcelona. 

Foto; Onleaks

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »