Lucas Riechert - Dinsdag 6 December 2022

Beelden van de nieuwe Samsung Galaxy A34 zijn verschenen

Leuk nieuws voor alle Samsung liefhebbers: er zijn namelijk renders verschenen voor de Samsung Galaxy A34. Zo wordt het steeds duidelijker hoe dit Samsung toestel eruit komt te zien, die waarschijnlijk ergens begin 2023 zal verschijnen. De beelden laten een platte achterkant zien met camera’s die daar los op lijken te liggen. Lees snel meer details over deze interessant uitziende renders! 

Renders op Giznext

De verschenen beelden van de Samsung Galaxy A34 zijn verschenen op Giznext en afkomstig van (de normaal goed geïnformeerde) OnLeaks. Vanwege hun betrouwbare track-record qua lekken kunnen we dus aannemen dat ook dit bericht weer klopt. Het toestel lijkt erg op de huidige Samsung Galaxy A33. Zo heeft ook de A34 aan de achterkant drie cameralenzen, maar zitten deze in tegenstelling tot de A33 niet in een aparte verhoging. Ze zitten namelijk los op de behuizing van de achterkant. Hierdoor lijkt de A33 ook wel een beetje op de renders van de Samsung Galaxy S23 die een paar maanden eerder naar buiten kwamen. 

Geen 3.5mm jack 

Op de renders is te zien dat de 3.5mm jack niet zichtbaar is. Dat deze ontbreekt is verder geen verrassing, aangezien de A33 deze ook al niet meer had. Verder vermeldt de bron dat het toestel een 6.5” inch groot scherm gaat krijgen die aan beide kanten plat is. 

Het is verder nog onbekend welke cameraresoluties de A34 gaat krijgen. Ook is de telefoon in zijn geheel ietwat groter dan de A33. 

Samsung Galaxy A34 5G

Daarnaast zien we dat het scherm een inkeping heeft voor de selfie camera. Het is ook nog gissen over welk Infinity-scherm de Galaxy A34 precies gaat krijgen. De opvolger van de Samsung Galaxy A33 zal waarschijnlijk komen in een 4G en 5G variant. Wij verwachten de aankondiging van dit nieuwe toestel in elk geval ergens begin 2023. 

Kijk jij ook al uit naar de nieuwe Samsung Galaxy A34? In de tussentijd kun je hier ons aanbod in Samsung toestellen vinden!

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »