eu-spec-popup-text
Dit toestel is hetzelfde als het model voor de Nederlandse markt. De bijgeleverde handleiding is echter niet in het Nederlands. Deze kunt u echter wel downloaden op onze website; onder de productbeschrijving van het toestel zelf. Op al onze toestellen kunt u geen gebruik maken van cashback of promoties bij Samsung, Sony, LG of Huawei.
asian-spec-popup-text
arabic-spec-popup-text
huawei-service-pack-popup-text
samsung-service-pack-popup-text
xiaomi-service-pack-popup-text
Een refurbished toestel is een telefoon die al een eerdere eigenaar heeft gehad, maar dit betekent verre van dat het een afdankertje is. In tegendeel zelfs, refurbished toestellen worden namelijk volledig van binnen- en buiten gecontroleerd door onze specialisten voordat we ze aanbieden! De oude onderdelen worden vervangen waar nodig is en vervolgens krijgt het refurbished toestel een grondige reiniging. De batterij capaciteit is minimaal 85%, hierdoor is een refurbished toestel (bijna) niet van een nieuw toestel te onderscheiden!
tweedehands-popup-text
premium-quality-a+-popup-text
Geleverd in originele fabrieksverpakking
Fe'Nomenal is ons huismerk
bulk-popup-text
Bulk

DOA betekent Dead On Arrival. Dit houdt in, dat het product beschadigd is of niet werkt op moment van ontvangst.
Accepteer nooit een pakket van de bezorgdienst dat er beschadigd of geopend uit ziet!
Indien het pakket aan de buitenkant onbeschadigd is, maar na openen blijkt binnenkant beschadigd, neem dan direct (binnen 48 uur!) contact met ons op.
Indien er ná 48 uur contact met ons wordt opgenomen, zullen wij een RMA proces starten en valt jouw aanvraag niet onder het DOA proces.

Dit product is toegevoegd aan de winkelwagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »